obalka

Výroba potravin a nutriční hodnota

doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. prof. Ing. Petr Pipek, CSc. doc. Ing. Ladislav Čurda, CSc.

Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha.

E-kniha

Dostupná ke stažení ihned po zpracování úhrady

Cena 180 CZK
E-kniha pro studenty VŠCHT Praha

Přihlaste se přes EduId

Zdarma
Tištěná kniha

V e-shopu ČVUT

Cena 200 CZK
Chci o knize vědět více
Vydavatel
VŠCHT Praha
Formát
pdf
Jazyk
Česky
Rok vydání
2025 (2016)
Počet stran
169
ISBN e-kniha
978-80-7592-212-0
Pořadí vydání
První
ISBN tištěná kniha
978-80-7080-947-1

Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.


Text odborně posoudil Ing. Pavel Skřivan, CSc. 


První elektronické vydání 2025, které obsahově odpovídá prvnímu tištěnému vydání z roku 2016.

Mohlo by Vás také zajímat

obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka