obalka

Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin

prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc. Ing. Jana Kadavá Ing. Ivana Melenová, Ph.D.

Skripta objasňují některé důležité termíny podstatné k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin.

E-kniha

Dostupná ke stažení ihned po zpracování úhrady

Cena 267 CZK
E-kniha pro studenty VŠCHT Praha

Přihlaste se přes EduId

Zdarma
Tištěná kniha

V e-shopu ČVUT

Cena 297 CZK
Chci o knize vědět více
Vydavatel
VŠCHT Praha
Formát
pdf
Jazyk
Česky
Rok vydání
2025 (2016)
Počet stran
123
ISBN e-kniha
978-80-7592-213-7
Pořadí vydání
První elektronické
ISBN tištěná kniha
978-80-7080-957-0
Pořadí tištěného vydání

První

Skripta objasňují některé důležité termíny a fakta podstatná k pochopení významu potravinářské mikrobiologie pro bezpečnost potravin. Dále jsou zde popsány vybrané metody používané pro mikrobiologické zkoumání potravin k detekci (kvalitativní stanovení) a kvantifikaci patogenních mikroorganismů přítomných ve vzorcích potravin. Součástí uvedených metod jsou principy a postupy stanovení, včetně základní charakteristiky zkoumaných mikroorganismů.


Text odborně posoudila doc. Ing. Jarmila Vytřasová, CSc.


První elektronické vydání 2025, které obsahově odpovídá prvnímu tištěnému vydání z roku 2016.

Mohlo by Vás také zajímat

obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka