obalka

Technologie čokolády a cukrovinek

prof. Ing. Jana Čopíková, CSc. doc. Mgr. Andrej Sinica, Ph.D. doc. Ing. Václav Koza, CSc.

Skripta jsou určena pro studenty magisterského studia VŠCHT, ale mohou zaujmout všechny, kteří se čokoládu či cukrovinky rozhodli sami vyrábět.

E-kniha

Dostupná ke stažení ihned po zpracování úhrady

Cena 270 CZK
E-kniha pro studenty VŠCHT Praha

Přihlaste se přes EduId

Zdarma
Tištěná kniha

V e-shopu ČVUT

Cena 300 CZK
Sleva pro studenty VŠCHT Praha

Slevu lze uplatnit pouze osobně v Univerzitním knihkupectví odborné literatury na základě studentského průkazu

Cena 270 CZK
Chci o knize vědět více
Vydavatel
VŠCHT Praha
Formát
pdf
Jazyk
Česky
Rok vydání
2025 (2020)
Počet stran
130
ISBN e-kniha
978-80-7592-181-9
Pořadí vydání
První elektronické
ISBN tištěná kniha
978-80-7592-077-5
Pořadí tištěného vydání

První

Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.


Text odborně posoudil Ing. Jiří Baron.


První elektronické vydání 2025, které obsahově odpovídá prvnímu tištěnému vydání z roku 2020.

Mohlo by Vás také zajímat

obalka
obalka
obalka
obalka
obalka
obalka