obalka

Technologie potravin II

prof. Ing. Pavel Kadlec, Dr.Sc. doc. Ing. Jaroslav Čepička, CSc. doc. Ing. Ladislav Čurda, CSc.

Tato publikace poskytuje základní přehled technologických procesů v potravinářském průmyslu. Zabývá se klíčovými operacemi při výrobě a uchovávání potravin, zajištění jejich kvality a bezpečnosti.

Tištěná kniha

V e-shopu ČVUT

Cena 326 CZK
Další e-výukové materiály pro studenty VŠCHT Praha

V e-learningu VŠCHT Praha

Zdarma
Chci o knize vědět více
Vydavatel
VŠCHT Praha
Formát
Tištěná kniha
Jazyk
Česky
Rok vydání
2002
Počet stran
236
Pořadí vydání
První
ISBN tištěná kniha
978-80-7080-510-7

Tato publikace poskytuje základní přehled technologických procesů v potravinářském průmyslu. Zabývá se klíčovými operacemi při výrobě a uchovávání potravin, zajištění jejich kvality a bezpečnosti. Kniha je určena studentům a odborníkům v oblasti potravinářství, chemie a zemědělství, kteří chtějí získat hlubší porozumění moderním metodám výroby potravin.