obalka

Technologie potravin I

prof. Ing. Pavel Kadlec, Dr.Sc. Ing. Ivan Bohačenko, CSc. prof. Ing. Zdeněk Bubník, CSc.

Tato publikace poskytuje základní přehled technologických procesů v potravinářském průmyslu. Zabývá se klíčovými operacemi při výrobě a uchovávání potravin, zajištění jejich kvality a bezpečnosti.

Tištěná kniha

V e-shopu ČVUT

Cena 414 CZK
Prozkoumejte další výukové materiály v e-learningu

Pro studenty a zaměstnance VŠCHT Praha

Chci o knize vědět více
Vydavatel
VŠCHT Praha
Formát
Tištěná kniha
Jazyk
Česky
Rok vydání
2002
Počet stran
300
Pořadí vydání
První
ISBN tištěná kniha
978-80-7080-509-1

Tato publikace poskytuje základní přehled technologických procesů v potravinářském průmyslu. Zabývá se klíčovými operacemi při výrobě a uchovávání potravin, zajištění jejich kvality a bezpečnosti. Kniha je určena studentům a odborníkům v oblasti potravinářství, chemie a zemědělství, kteří chtějí získat hlubší porozumění moderním metodám výroby potravin.